Terugblik op de Open Dag
Terugblik op de Open Dag

Terugblik op de Open Dag

Zaterdag 17 juni was het zover, Open Dag op onze zorgboerderij! Wat is er veel werk verzet en wat hebben we veel hulp gehad met de voorbereidingen voor deze dag. Ook op de dag zelf hebben veel vrijwilligers zich beschikbaar gesteld om te helpen. Het was mooi om dit met z’n allen zo te kunnen doen. Iedereen die heeft geholpen, op wat voor manier dan ook, om deze dag mogelijk te maken: hartelijk dank!!

We kunnen terugkijken op een mooie en geslaagde dag! Het zonnetje scheen en wat was het leuk om zoveel mensen te kunnen begroeten op onze zorgboerderij. Het was gezellig druk en er hing een ontspannen sfeer. Voor de kinderen waren er veel dingen te doen en die leken het dan ook prima naar hun zin te hebben. 😊

Hieronder nog wat foto’s voor een sfeerimpressie.