Duofiets en tuinkas
Duofiets en tuinkas

Duofiets en tuinkas

Duofiets

Dankzij een heel aantal sponsoren is het mogelijk geweest om een duofiets aan te schaffen voor onze deelnemers. Wat is er al veel gebruik van gemaakt en wat genieten ze ervan om een rondje te fietsen! Met speciale dank aan Store 24 uit Sluiskil voor de goede service en de mooie prijs die ze ervoor hebben gemaakt. Ook hartelijk dank aan alle bedrijven die een donatie hebben gedaan waardoor we deze duofiets aan konden schaffen! We zijn er erg blij mee!

Tuinkas

Ook onze dank aan Dow die ons een fantastisch bedrag heeft geschonken om een tuinkas aan te kunnen schaffen. Ook hiervan wordt dankbaar gebruik gemaakt. Onze deelnemers genieten ervan om hierin bezig te zijn.

De tuinkas biedt ons weer nieuwe mogelijkheden om producten te kunnen kweken en verpotten en het is echt genieten om alles zo mooi te zien groeien!