Eerste blog
Eerste blog

Eerste blog

Hallo allemaal,

Bij deze de eerste blog van onze zorgboerderij! We zijn ondertussen al weer een aantal maanden geleden gestart. In juli 2022 mochten wij onze eerste deelnemers verwelkomen. In de afgelopen maanden zijn we uitgebreid naar negen deelnemers. Ook de groep vrijwilligers breidt zich steeds verder uit. We zijn hier erg dankbaar voor!

Wij verblijven tot op heden in onze tijdelijke ruimte. De verbouwing van de toekomstige ruimte is nog in volle gang. Er is al veel werk verzet, maar er moet ook nog veel gebeuren voor we er gebruik van kunnen gaan maken. Hieronder wat foto’s van de ontwikkelingen.

Onze huidige, tijdelijke locatie
De buitenkant van onze toekomstige locatie
De werkplaats in ontwikkeling

We hebben buiten lang kunnen genieten van het heerlijke, zachte (herfst)weer, maar ondertussen is het toch echt winter geworden.

Genieten van de herfst
De winter in aantocht

Ook nu het steeds kouder wordt, proberen we elke dag toch even naar buiten te gaan. Verder vullen wij onze dagen met onder andere spelletjes doen, koekjes bakken en handwerken. Ook wordt er zo nu en dan door de liefhebber nog in de tuin gewerkt.

Eén van onze deelnemers aan het werk in de tuin
Poes geniet van het lekkere zitje en de gezelligheid
Gezellig samen sjoelen

Wij houden u via onze nieuwspagina graag op de hoogte van de ontwikkelingen op onze zorgboerderij.

Voor nu willen wij graag iedereen gezegende Kerstdagen en het beste voor het nieuwe jaar wensen!